Skip to content
digitizArte Atelier self-publishing / interviu Primarie

Înscrie-te la atelierul de self-publishing II și descoperă un interviu cu Primărie [Tzinah]

Înscrie-te gratuit la noul atelier de self-publishing online pe platforma digitizARTE.ro și vezi un interviu cu Primărie [Tzinah]

L-am invitat pe Primărie să povestească despre cum utilizează internetul pentru a se conecta cu audiențele salePrimărie a fost unul dintre membrii juriului care au selectat lucrările premiate în cadrul apelului deschis digitizarte.ro (vezi rezultatele apelului aici).

Înscrie-te la atelierul de self-publishing II, creat pentru muzicieni, producători, DJ și labels.

Cel de-al doilea atelier de self-publishing digitizarte.ro conține următoarele 3 module și 11 lecții:

Publicarea și distribuția lucrărilor audio

Introducere: medii de distribuție a muzicii
Pregătirea fișierelor audio

Cum scrii, editezi și publici conținut online

Tipuri de conținut și instrumente de verificare: coperți și grafică web
Tipuri de conținut și instrumente de verificare: articole
Tipuri de conținut și instrumente de verificare: video

Prezentare platforme de distribuție și self-publishing

Distribuția materialelor audio pe Bandcamp
Publicarea materialelor audio pe Soundcloud
Publicarea și editarea unui release pe Discogs
WordPress.com vs. WordPress.org
feeder.ro
digitizArte.ro

Despre Primărie

Dan Primaru, cunoscut și ca Primărie, și-a început călătoria muzicală în 2007, după ce a descoperit pasiunea pentru DJing și dragostea pentru cultura de club. De la încercări la radioul local, la explorarea scenei bucureștene, drumul său a fost neclar. În 2010, a decis să creeze ceva pentru comunitate și și-a înființat propria casă de discuri, Tzinah Records. După ce a petrecut ceva timp în Berlin, și-a dat seama că terenul său de joacă este România, așa că s-a relocat. 

Primărie a performat în toate orașele din România, de la orașul său natal până la cele mai simpatice locuri. Inducând zâmbete pe ringurile de dans underground în toți acești ani, a fost chemat să pună muzică în toate marile orașe ale Europei, într-o gamă largă de cluburi și evenimente unice. În ultimii ani, Primărie a adăugat o nouă valoare la Tzinah Records, și-a extins performanțele de djing și pe alte continente, o rezidență și un album cu producții muzicale proprii.

Cu propria sa abordare cu tentă funk, Primărie fascinează cu seturile sale și captează hype-ul valului electronic românesc în label-ul său. Având în vedere abilitățile sale de a transpune diverse influențe, este destul de greu de etichetat stilul minimal-house al lui Primărie, deși sunetul său este suficient de puternic pentru a se impune singur.

În cadrul primului atelier virtual, ce are ca scop dezvoltarea competențelor digitale pentru artiști independenți, Dragutesku a răspuns întrebărilor despre self-publishing într-un interviu amplu. 

digitizArte. platforma online
digitizArte. Instagram
digitizArte. Facebook

Proiect produs de Save or Cancel

Distribuit de feeder.ro

Parteneri media: Igloo, Zeppelin, The Institute, IQads, Assamblage, Revista Atelierul

Cofinanțat de AFCN

Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Despre Save or Cancel

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană. Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte și programe culturale și editoriale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *