Fotografiezi arta urbană din România? Participă la noul apel deschis organizat de Save or Cancel pentru a publica una dintre fotografiile tale în paginile cărții „Viața zidurilor în spațiul public”.
Save or Cancel lansează un nou apel pentru fotografii care ilustrează arta din spațiul public din România, în cadrul proiectului editorial„Viața zidurilor în spațiul public”. Fotografiile premiate vor fi publicate în viitoarea carte „Viața zidurilor în spațiul public”, care prezintă peste 100 de intervenții ale unor artiști locali și internaționali remarcabili situate în 15 orașe din România, și 3 orașe din Republica Moldova, cât și informații despre lucrări și localizarea acestora.
Publicul pasionat de explorări urbane și intervenții artistice în spațiul public este invitat să contribuie cu fotografii remarcabile la noua publicație „Viața zidurilor în spațiul public”, participând în cadrul unui apel deschis. Fotografiile selectate vor fi publicate și recompensate cu premii. Selecția fotografiilor premiate este realizată de către public, prin vot anonim online pe site-ul revistei feeder.ro.
Calendar
- 22 August – 4 Septembrie: Perioadă de înscrieri
- 6 – 13 Septembrie: Perioadă de jurizare prin vot public online anonim
- 14 Septembrie: Anunț fotografii câștigătoare
DEADLINE: 4 Septembrie 2022, ora 23:59.
Formular de înscriere în apelul de fotografie Viața zidurilor în spațiul public
Proiectul editorial este produs de Save or Cancel (Cristina Popa, Andrei Racovițan) și co-finanțat de AFCN.
Proiectul editorial nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
Parteneri: Biblioteca Metropolitană București, Igloo, Zeppelin, The Institute, IQads, Revista Atelierul, One Night Gallery, Designist, La pas prin Brașov, Teen Press, Revista Golan
Despre Save or Cancel
Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.
Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte de arhitectură, culturale și editoriale.