Skip to content
ReVederi: Atelier de colaje și muzică pe vinil

ReVederi: Atelier de colaje și muzică pe vinil

Săfițicuminți vă invită la un atelier de remixat vederi vechi ghidat de artista de colaje Cristiana Bucureci, sambătă, 20 august, la ora 18:00, în spațiul ALTRNTV. Va fi o seară specială cu muzică pe vinil selectată de Alin Bittel și live painting de Ingrid Maschek.

Ce te motivează să participi la atelier?

  • te imersezi în arta colajului, afli de artiști, răsfoiești lucrări
  • explorezi universul suprarealist
  • selectezi, decupezi, reciclezi, testezi, lipești
  • își folosești imaginația pentru a crea o poveste vizuală
  • pleci acasă cu o vedere remixată de tine

Artista Ingrid Maschek este invitată pentru a face live painting, o intervenție pe una din lucrările Cristianei Bucureci.

Seara va fi completată de o sesiune marca Two Sides Records cu muzică de pe vinil selectată de Alin Bittel.

Participarea se face pe bază de înscriere la adresa: ingrid.safiticuminti@gmail.com și este recomandată o donație de 45 ron, în care este inclusă o băutură și o vedere colaj.

Cristiana Bucureci a debutat în arta colajului în urma cu 7 ani cu expoziția Loud Blood Youth, cu care a avut expoziții colective și individuale în Tel Aviv, la București (în cadrul Romanian Design Week), la Timișoara, Cluj și Iași. Colajele Cristianei sunt pașaportul într-o dimensiune retro-futuristă, fiind realizate prin tehnica mixtă de colaje digitale și cut&paste. Acum 9 ani a fondat agenția de publicitate Creionetica dedicată campaniilor cu impact social, cultural și de mediu, ceea ce o împinge să creeze cu focus pe probleme actualele ale umanității. O puteți urmări pe instagram.com/cristiana_bucureci/.

Săfițicuminți înseamnă artă live, expoziții, galerie și street art. Multă diversitate, energie creativă și drive social. Vrem să provocăm societatea să își trezească în fiecare zi la viață creativitatea. Și ce alt mod mai bun de a face asta, dacă nu prin produse care ne îmbracă și înconjoară?

Susținem meșteșugarii și artiștii locali – produsele lor ne arată cum să restabilim echilibrul între joc și implicare socială. Adunăm cu poftă în jurul nostru o comunitate de persoane creative: artiști vizuali și muzicali, designeri și producători. Ne implicăm în acțiuni sociale și caritabile într-un mod transparent.

ALTRNTV este un spațiu ce găzduiește o comunitate de designeri și producători români și europeni de produse fashion, cosmetice și home-deco realizate din materiale sustenabile și tehnici prietenoase cu mediul și pielea. Spațiul găzduiește și o cafenea și e situat pe bd. Regina Elisabeta, nr. 26, parter, într-o clădire care pentru mai bine de 100 de ani a fost cunoscută sub numele de Cinematograful Trianon-București.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *