Skip to content
Atelier Metamorfoza - colaje de transformare

Atelier Metamorfoza – colaje de transformare

Victor’s Secret invită bucureștenii pe 5 noiembrie, ora 14:00, la un atelier ce îmbină coachingul cu arta colajului. Participanții vor trăi o experiență de renunțare la atașamente și transformare, ghidată de coachul Marieta Andrei, ce va fi ulterior ilustrată prin colaj de artista Cristiana Bucureci.

Atelierul Metamorfoza abordează printr-o tehnică mixtă de coaching și colaj, dificultatea cu care renunțăm la anumite lucruri, convingeri limitative, obiceiuri nesănătoase, emoții toxice, comportamente sau relații. În timpul atelierului, participanții vor învața cum ne formăm aceste atașamente și ce face schimbarea atât de dificilă, sub ghidarea coachului Marieta Andrei.

Prin colaj, participanții își vor ilustra tipurile de atașamente la care doresc să lucreze folosind decupaje din reviste, cărți, fotografii și vor crea tablouri vizuale care permit o mai bună coștientizare a acestor teme, sub ghidarea artistei Cristiana Bucureci.

Când?

Duminică, 5 noiembrie, ora 14:00, la Victor’s Secret, pe str Maria Rosetti, nr 21.

Ce presupune atelierul?

  • introspecție și lucru cu propria persoană pe tema atașamentului
  • o incursiune în arta colajului, cu o scurtă istorie despre arta colajului
  • tehnici analog de colaj, exemple de abordări și juxtapuneri de elemente variate
  • relaxare prin artă și procesul ludic al colajelor, evadare din cotidian, conectare la propria energie creativă și la energia grupului
  • final surpriză cu revelații unice pentru fiecare participant

Cine poate participa?

Atelierul se adresează în primul rând adulților, dar pot participa și tinerii (14+).

Toate materialele sunt asigurate la curs și vor respecta tematica propusă.

Care este costul?

Costul unui atelier de 2h este:

◦ 150 ron – cei care participă pentru prima dată

◦ 135 ron – grupuri de peste 2 participanți

Despre facilitatori

Marieta Andrei este coach transformațional. A absolvit cursurile CoachVille U.S., una dintre primele școli de coaching din lume, iar în ultimii 3 ani a completat studiile de coaching cu studii de psihologie pozitivă, interviu motivațional, neuroștiință, mindfulness și psihoterapie integrativă. Marieta este totodată și autor în curs de publicare. Pe lângă activitatea de coach, este implicată într-un proiect de ONG care are ca obiectiv îmbunătățirea sănătății mintale la nivel global și educația în domeniul dezvoltării personale.

O puteți urmări pe Instagram aici: https://www.instagram.com/coaching_magic/.

Cristiana Bucureci a debutat în arta colajului în 2015. A avut expoziții colective și individuale în Cipru, Israel și în România la București (de patru ori în cadrul Romanian Design Week), la Timișoara, Cluj și Iași. Colajele Cristianei sunt într-o dimensiune retro-futuristă, fiind realizate prin tehnica mixtă de colaje digitale și analog.

Cristiana este fondatoarea agenției de publicitate Creionetica, unde a coordonat campanii cu impact social și cultural, ceea ce o influențează și în arta ei.

O puteți urmări pe Instagram aici: www.instagram.com/cristiana.bucureci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *